Fotograf Gerth Hansen
Naturfotograf Gerth Hansen
 
Hvem er fotografen?
 
Jeg har arbejdet med fotografering i mange år, især naturfotografering. Er medstifter af billedbureauet BIOFOTO, nu en del af det interskandinaviske billedbureau SCANPIX DANMARK A/S, København, hvor mine cirka 6000 digitale billeder kan ses på www.scanpix.dk(klik på Biofoto).
 
Har på det tidligere naturforlag SKARV udgivet naturbøgerne Tømmermænd og Blomsterbørn, I Nælderne, En bog om Guldsmede og ikke mindst Dyrenes Begravelse, der også er udkommet under titlerne Naturens Skraldemænd og Når Dyr dør. Bøgerne er udgivet på flere sprog. Biblioteket har dem eller skaffer dem. De er velegnede som naturvejledere.
 
Jeg har også  leveret mange billeder til POLITIKENS  natur- og havebøger og til adskillige andre publikationer. Har desuden forfattet artikler til www.gratisartikler.com. Artiklerne kan, som navnet antyder, hentes og bruges ganske uden betaling.
 
På det sidste har jeg leveret det biologiske billedmateriale til bogen Silkens Veje af Rie Koustrup og Ole Zethner. Billederne viser silkesommerfuglens udvikling fra æg til færdigt insekt.
 
Natur og biologi har min særlige bevågenhed og i særdeleshed den oversete macroverden.
Men jeg fotograferer også kultur og seværdigheder, ja, og meget andet.. Endvidere har jeg hjembragt mange billeder fra Mexico, Kina, Bali, Ægypten, Israel, Tyrkiet (bl a det fantastiske landskab Kappadokien), Grækenland, Italien, Frankrig, Rusland, Island, Norge.
 
Jeg er medlem af NFD, Natur Fotografer i Danmark , www.nfd.dk, hvor man også kan se nogle af mine billeder.
 
 
Copyright - Gerth Hansen / FloraFaunaFoto
Lav din egen hjemmeside med mono.net